Què és la bioplàstia?

La bioplàstia és l’estètica sense talls i sense cirurgia, realitzada amb implants de biomaterials en plans anatòmics profunds i seguint un procés mínimament agressiu.

En un llenguatge més senzill, la bioplàstia consisteix a implantar biomaterials per augmentar el volum de certes àrees de la cara i del cos.

Aquestes substàncies són biocompatibles i s’implanten profundament a través d’un petit forat que es fa a la pell amb una agulla. És un procediment sense talls, ni punts, en el qual s’utilitzen unes microcànules amb la punta arrodonida i, per aquesta raó, no es lesionen ni els vasos sanguinis ni els nervis.

En tot aquest procediment només s’utilitza anestèsia local i el pacient, des de la mateixa consulta del metge, pot anar controlant el procés pas a pas amb l’ajuda d’un mirall. A més a més, els resultats es veuen immediatament després de la intervenció i no són necessàries diverses sessions.

La tècnica de la bioplàstia va dirigida tant a homes com a dones i permet crear línies i angles de bellesa a aquelles persones que no en tenen gaires, o, simplement, ajuda a destacar alguns dels trets que caracteritzen la bellesa d’una persona. A més a més, també permet recuperar la bellesa d'un rostre envellit o pot arribar a complementar una cirurgia estètica anterior.

Les estrelles del món de l’espectacle tenen una bellesa que sembla extraordinària, però, al mateix temps, és comuna entre elles.