Dr. Ángel Ruiz Norro

CURRÍCULUM PROFESSIONAL RESUMIT:
Metge cirurgià de l’Il·lustre Col·legi Oficial de Metges de Madrid, col·legiat núm. 28290569; a Màlaga, núm. 290569, i a Barcelona, núm. 38059. Està inscrit en el Registre de Metges amb formació i experiència oficialment reconeguda en Cirurgia Estètica amb el núm. CE 0412007 de l’Il·lustre Col·legi Oficial de Metges de Madrid. Exercici privat de la professió.
Formació:
Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Màlaga l’any 1988.
Cirurgià assistent del Servei de Cirurgia General i Digestiva de l’Hospital Civil de Màlaga i de l’Hospital Clínic Universitari de Màlaga “Virgen de la Victoria” durant els anys 1988, 1989 i 1990.
Residència en Cirurgia Plàstica a l’Hospital Otavio Neves i a l’Hospital Da Prefetura, servei del Dr. Oliveira Valle, Belo Horizonte, M.G. Brasil, de 1990 a 1994.
A més a més, ha rebut formació específica en cirurgia estètica, entre d’altres, dels següents professors de la International Association for Aestic Plastic Surgery (ISAPS): Dr. Pedro Martins, Porto Alegre, RS, Brasil; Dr. G. Peixoto (+), Salvador Bahia (cirurgia de la mama), Brasil; Prof. Ronaldo Pontes (lífting facial i cervical), Rio de Janeiro, Brasil; Prof. Liacyr Ribeiro (cirurgia de la mama), Rio de Janeiro, Brasil; Dr. Óscar Uebel (implant de cabell), Porto Alegre, RS, Brasil; Dr. Nelsol Heller (rinoplàsties), Porto Alegre, RS, Brasil; Dr. R. Stork, Porto Alegre, Brasil; Dr. Sergio Luz Roledo, Sao Paulo, Brasil; Dr. Elbaz, París; Prof. Yves Gerard Illouz (liposucció i lipoescultura), París; Dra. Ruth Graft (cirurgia endoscòpica, lífting subperiotal endoscòpic), Curtiba, Brasil, i Dr. Jose Kacowicz (píling químic, no ISAPS), Sao Paulo, Brasil.