Per què és millor utilitzar la bioplàstia?

La bioplàstia es considera "l'estètica del tercer mil·lenni". Es tracta d’una tecnologia revolucionària desenvolupada al Brasil i que s’està estenent, amb molt d’èxit, a tot el món.

Amb la bioplàstia es pot millorar significativament l’aparença d’una persona; fent que es torni bella o encara més bella del que és.

La bioplàstia permet retornar a la cara o al cos el volum que s’ha perdut a causa de l’envelliment. Quan es realça el joc de volums de la figura humana, es proporciona un rejoveniment molt natural i s’aconsegueix equilibri i bellesa.

Avui dia, gràcies a la bioplàstia del nas o rinomodelació, moltes persones que desitjaven canviar el contorn del seu nas i no es volien operar, gaudeixen de l’opció de poder-ho fer, ja que aquesta tècnica revolucionària no implica cirurgia.

Segons el professor Nácul (creador d’aquesta tècnica) la bioplàstia, a més de rejovenir i embellir, endarrereix el procés d’envelliment mitjançant la sustentació que es genera a nivell muscular.

El creador de la tècnica també explica que la bioplàstia és un procediment que utilitza un material d’implant (micropròtesi) aplicat en plans profunds (per sota de la regió muscular) i, per aquesta raó, exigeix que les persones siguin més cautes.