En quines zones del cos i de la cara s’aplica la bioplàstia?

La bioplàstia permet tractar diverses parts del cos humà.

De la cara, podem tractar les galtes, la barbeta, el nas, els llavis, la línia de la mandíbula i el tot el contorn de la cara. Un dels resultats més espectaculars es dóna amb l’aplicació de la bioplàstia al nas, tot i que per a la resta de parts de la cara també és una tècnica revolucionària.

Pel que fa al cos, principalment es tracten les mans, l’àrea dels glutis i els genitals externs, tant masculins com femenins.

Abans de realitzar cada procediment de bioplàstia, el metge especialista ha de fer una anàlisi acurada individual de la fesomia de cada persona, avaluant, de manera integral, el conjunt de trets que s’hauran de tractar, tant de la cara com del cos.

L’especialista aplicarà els seus coneixements en proporcions facials i corporals, farà un estudi dels volums compensatoris i del canvi de llums i ombres, per tal de recomanar el tipus de bioplàstia adequada a cada rostre i a cada cos.

Disposem de diversos programes informàtics que ens permeten estudiar i modificar aquests volums, angles i formes abans de la intervenció.